Beton en luxe. De driedimensionale wandelementen van Kaza Concrete zijn de belichaming van de contradictie tussen een industrieel materiaal en een stijlvol product. Dit is beton zoals je het het nog nooit hebt gezien, dit is beton in haar meest elegante vorm. De 3D-wanddecoraties zijn de perfecte combinatie van design en ambacht. Waar je normaal bij beton denkt aan ruw en onafgewerkt, is Kaza Concrete bijzonder verfijnd en strak gelijnd. Het resultaat zijn 3D elementen voor accentwanden in luxe projecten en de moderne woning.

Kaza werkt wereldwijd met een netwerk van designers die de contradictie tussen materiaal en afwerking optimaal benutten. Op bestelling maken de handwerkers in de fabriek elk element in de gewenste kleur en afwerking.

Door het maatwerkprogramma kunnen ook eigen ontwerpen in kleine oplage geproduceerd worden.

Kaza Concrete is de perfecte combinatie van innovatief onderscheidende design en mooie materialen. Het productieproces voor de driedimensionale wandelementen is in eigen laboratorium ontwikkeld en daarmee uniek in de wereld. De designs, de afwerking en de eindeloze toepassingsmogelijkheden zijn vernieuwend en ongeëvenaard. En wij vinden het geweldig om Nederland daarmee kennis te laten maken.

Daar worden wij blij van.

ONZE NIEUWE TEGELS

Bekijk de verhalen achter de designers van KAZA