ARIOSTEA
by Intercodam

8 FORMATEN

10 COLLECTIES

5 AFWERKINGEN

Ariostea is nieuw in de collectie van Intercodam en in Nederland exclusief via onze verkrijgbaar. De prachtige en zeer uitgebreide collectie kenmerkt zich door de hoge kwaliteit. Om deze kwaliteit te waarborgen gebruikt Ariostea bij de productie de nieuwste technologieën gecombineerd met een uitmuntend gevoel voor smaak. Resultaat zijn waanzinnige tegels met een prachtige uitstraling.


Hoge druk voor hoge kwaliteit

Ariostea loopt vooruit als het gaat om het slim toepassen van nieuwe technieken op het productieproces. Dit levert een hoogwaardige tegels op die bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden zoals vorst maar ook schoonmaak met bepaalde chemicaliën. De tegels van Ariostea kunnen door deze hoge kwaliteit dus voor een groot aantal toepassingen gebruikt worden.


Ruim assortiment

Ariostea heeft een ruim assortiment met voor ieder wat wils. Zo zijn er stoere cementlook tegels voor de liefhebber van een industriële stijl. Ben je meer romantisch ingesteld dan zij heeft Ariostea prachtige houtlooktegels voor je. En de liefhebbers van natuursteen kunnen helemaal hun hart ophalen bij deze collectie. Ariostea heeft namelijk waanzinnig mooi keramisch natuursteen met als uitblinker de bijzondere Onyx variant.

Ariostea shop

In onze inspirerende toonzaal aan de Amstel hebben wij een deel van onze toonzaal volledig aan Ariostea gewijd. Je kunt hier de ruime collectie op je gemak zien, voelen en ervaren. Als u hierbij advies van een van onze collega’s wenst, raden wij u aan om voorafgaand aan uw bezoek wel even een afspraak te maken.

Meer informatie over Ariostea? Vul uw telefoonnummer in en we nemen z.s.m. contact met u op.